Hösten

Tack alla ni som kom på minglet igår! Kul!!

Höstmörkret börjar smyga sig på ordentligt. Mysigt tycker jag. Varför inte fira in hösten med en makerådgivning?! Jag lägger en makeup efter dina önskemål och går igenom vad jag gör under tiden. 250:- kostar detta men handlar du sminkprodukter för mer än 300:- bjuder jag på rådgivningen. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer på 0760-248815

Nya bilder finns under arkiv. Klicka på bilden för mer info om pris.

Väl mött i höstmörkret!

 

Mingel!!

Ikväll är det äntligen dags för mingel!! Massa härliga produkter till toppenpriser. Hårvård, make up och även en del inredning.

Kl.18-20 står vi redo för er!

Välkomna!!

Erbjudanden mingelkvällen

Erbjudande från Grazette:  Köp XL-schampo få balsam + massa andra produkter till superpriser!

Från Palina:  Skin perfecting veil + kabukiborste 495:- (740:-)

Drama queen mascara + cozy gloss Tilda 320:- (430:-)

Coloreyes Champange + cozy gloss Twiggy 295:- (390:-)

Vi ses!!

 

Hösten närmar sig med stormsteg!

En härlig höst är på ingång!

Mörkret börjar smyga sig på på kvällarna och man kan äntligen tända massa ljus igen. Just nu ger vi 30-50% rabatt på stor del av sortimentet med ljuslyktor och inredning. Gäller till 1 september så passa på!

Hösten bjuder även på en hel del visningar, utbildningar och annat skoj. Redan 26/8 är det mingel på salongen (läs mer om det i tidigare inlägg) med härliga erbjudanden från de svenska märkena Grazette och Palina. Mer info om erbjudandena kommer närmare. Men redan nu i veckan är jag på utbildning för att fördjupa mig i Palinas härliga sminkvärld. Salongen är stängd dagtid ons-tors.

Från 1 september kommer salongen  vara öppen tis, ons, tors varje vecka, både dagtid och kvällstid. Även lördagar vid överenskommelse.

Tänd en massa ljus och mys i mörkret så ses vi på salongen!

 

Mingel på salongen!!

Onsdag 26/8 kl.18-20 blir det ett härligt event på salongen! Representanter från Palina och Grazette finns på plats för hår och sminktips. Fina erbjudanden kommer oxå att finnas. Då jag kommer att bjuda på nåt gott tilltugg behöver jag veta hur många som kommer. Ta med en vän eller flera och kika förbi! Då jag kommer att bjuda på bubbel (alkoholfritt) och tilltugg så behöver jag veta ungefär hur många ni blir. Meddela på 0760-248815.

Varmt välkomna!!