Hösten närmar sig med stormsteg!

En härlig höst är på ingång!

Mörkret börjar smyga sig på på kvällarna och man kan äntligen tända massa ljus igen. Just nu ger vi 30-50% rabatt på stor del av sortimentet med ljuslyktor och inredning. Gäller till 1 september så passa på!

Hösten bjuder även på en hel del visningar, utbildningar och annat skoj. Redan 26/8 är det mingel på salongen (läs mer om det i tidigare inlägg) med härliga erbjudanden från de svenska märkena Grazette och Palina. Mer info om erbjudandena kommer närmare. Men redan nu i veckan är jag på utbildning för att fördjupa mig i Palinas härliga sminkvärld. Salongen är stängd dagtid ons-tors.

Från 1 september kommer salongen  vara öppen tis, ons, tors varje vecka, både dagtid och kvällstid. Även lördagar vid överenskommelse.

Tänd en massa ljus och mys i mörkret så ses vi på salongen!